Aanbevolen producten

E-surprice.be, uw winkel voor goedkope tuin- en feestartikelen

E
-surprice.be is dé webshop in België voor goedkope luxe bloempotten, bloembakken, klaptafels, statafels en klapstoelen. Wij bieden u een reeks van zeer populaire tuin- en feestartikelen aan de beste online prijs. Onze naam zegt het zelf: verrassend én goedkoop.

Bent u op zoek naar handige klaptafels of klapstoelen voor een BBQ of voor een evenement? Organiseert u een receptie en zoekt u nog statafels met luxe zwarte hoezen? Of wilt u uw tuin een klassenvolle uitstraling geven door middel van luxe bloempotten en bloembakken? Wilt u dit alles aan een betaalbare prijs, zonder winkels te moeten afschuimen en tijd te verliezen? Dan bent u bij E-surprice.be aan het juiste adres.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief of volg onze facebookpagina en ontdek de volgende "surprice" die wij u zullen bieden. Heeft u verder nog vragen? Contacteer ons gerust telefonisch via:

+32 (0) 475/69.64.19

Verzendmethoden: U kunt gratis uw bestelling afhalen in Wevelgem. Al onze verzendingen gebeuren in samenwerking met BPost en wij rekenen hier enkel de kostprijs voor aan op basis van het gewicht van uw bestelling (binnen de 3 werkdagen). Bij bestellingen van meer dan € 300 geniet u van speciale voorwaarden - contacteer ons dan gerust via mail of telefonisch. Wenst u een factuur? Geef zeker uw bedrijfsgegevens mee bij uw bestelling.
Aankopen op basis van bestelbon voor overheidsbedrijven zijn ook steeds mogelijk.

Interesse in ons verhaal, onze missie en onze waarden? Lees hier meer.

984968059